Dieptereiniging

Dieptereiniging

Dieptereinigen van alle textiel met 4 x sterkere zuigkracht dan eender welke machine te verkrijgen op de markt

U kent ze wel de dieptereinigingsmachines waarmee bv. het tapijt wordt gereinigd of een zetel van in de wagen of het plafond… De zuigmond van deze machines heeft een koffiefilterachtige vorm en onder de zuigmond wordt met een sproeier het product verneveld op bv een zetel, de vraag is wat gebeurd er in realiteit? Er wordt product verneveld via de sproeier en meteen met de zuigmond in een vloeiende beweging terug opgezogen…

Dat betekend dat eigenlijk een 10cm dikke zetel maximum maar 3mm in de diepte gereinigd is… En dat heet dan dieptereiniging? Onze machines heeft een zodanige hoge zuigkracht dat als de zetel helemaal onderaan nat zou zijn wij het water van langs de bovenkant van een 10 cm dikke zetel zouden kunnen opzuigen.

Misschien heeft u zelf reeds ondervonden dat wanneer u bijvoorbeeld zetels laat dieptereinigen er na enige tijd terug vuile kringen ontstaan. Dat komt omdat het vuil die nog allemaal aanwezig is in de zetel (in de mousse) na enige tijd terug naar bovenkomt…

We hebben bij MONZZA vele testen uitgevoerd en na de reiniging de zetels opengesneden om te zien hoe diep we effectief gereinigd hebben in vergelijking met alle andere machines op de markt. Ook de zogezegde wonderbaarlijke reinigingen met stoom zijn niet onschuldig. Er kan kleurverschil optreden wegens te hoge temperaturen. En diep reinigingen doe je er ook niet mee, integendeel, het vuil wordt deels dieper geduwd in het textiel (tapijt, zetel…).

Op vandaag garandeert MONZZA een dieptereiniging voor tapijt, zetels… met een zuigkracht die 4 keer hoger ligt dan eender welke dieptereinigingsmachine op de markt verkrijgbaar, niemand is in staat een interieurreiniging uit te voeren zoals wij dat doen.

U wenst ook een unieke behandeling omdat uw voertuig het waard is? Boek uw persoonlijk adviesgesprek. We helpen u graag met een kwalitatieve behandeling, enkel het allerbeste voor uw investering.