Glansupgrade

Glansupgrade

Verwijderen van sinaasappelstructuur zonder schuurpapier of Denimpads

Inderdaad, u heeft het goed gelezen, wij zijn als enigen op wereldniveau in staat sinaasappel-structuur te verwijderen zonder afname van vernis! Waar anderen minimum 50% van de lakdikte moeten verwijderen om de structuur weg te halen van de vernis blijft met onze unieke behandeling de lak 100% bewaard. En meer lakdikte betekend veel meer diepteglans.

Deze behandeling is interessant voor dure voertuigen met als doel de waarde van het voertuig aanzienlijk te verhogen. Bijna alle lakken van alle merken hebben sinaasappelstructuur op een paar automerken na… Zij hebben begrepen dat een voertuig zonder structuur kan vergeleken worden met een goed geslepen diamant:

Sinaasappelstructuur = ruwe diamant
Geen structuur = geslepen diamant

Ook een diamant krijgt pas echt waarde eens deze mooi geslepen is. Maar goed slijpen is een echte kunst en vergt jaren oefening. MONZZA behandelt ook uw wagen net als een diamant, dit met de grootste zorg en het grote verschil dat wij niets hoeven weg te slijpen om deze te egaliseren! Koetswerkmakers zijn telkens verbaast als ze de lakdikte gemeten hebben met een lakdiktemeter na één van onze behandelingen. Deze blijft dezelfde dikte behouden ook al is de structuur 100% verwijdert!

U wenst ook een unieke behandeling omdat uw voertuig het waard is? Boek uw persoonlijk adviesgesprek. We helpen u graag met een kwalitatieve behandeling, enkel het allerbeste voor uw investering.