Lakbescherming

Lakbescherming

Lakbescherming op basis van een unieke vernis

Het is de eerste echte vernis met Nano eigenschappen in verwerkt (Geen coating, Wax, Sealant…) waardoor deze lakbescherming permanent en zonder enig onderhoud zijn vuilafstotende werking blijft behouden. Ook heeft deze vernis het allerhoogste glanspercentage ooit gemeten op een lak! Wat dacht u van 38% meer glans ook al is uw voertuig net splinternieuw afgehaald uit de showroom? Of 38% meer glans op een 50 jaar oud voertuig die destijds in de showroom stond?

U brengt uw voertuig één maal per jaar binnen om deze te laten polijsten? Wat als wij u zeggen dat dit weggesmeten geld is? Daarbovenop zijn de krassen in veel gevallen niet verwijdert maar 90% enkel gecamoufleerd met oliën die in de polijstmiddelen verwerkt zitten om krassen te ‘verdoezelen’. Want stel dat u elk jaar uw voertuig opnieuw laat polijsten om zogezegd krassen ECHT te laten verwijderen dan mag u ons geloven dat na een paar jaar de lak zodanig uitgedund is dat er niets meer te polijsten valt. We zijn de eerste die de onervaren consument durft de waarheid te verkondigen.

MONZZA heeft een uniek serum ontwikkeld (dankzij 8 jaar R&D onderzoek) waarmee we in staat zijn alle polijstoliën 100% te verwijderen! Honderd maal sterker dan alle ontvetters op de markt verkrijgbaar en bovendien 100% veilig voor de lak wat voor veel ontvetters niet het geval is.

Hierdoor zijn we in staat achtergebleven krassen die lijken verdwenen te zijn door machinaal polijsten opnieuw op te sporen. Er wordt u belooft dat uw voertuig perfect zou gepolijst zijn? Dat de meeste krassen verwijdert zijn? Wij doen de test voor u gratis als men gelogen heeft tegen u of niet. Laat uw voertuig één keer goed behandelen door MONZZA en de jaarlijkse zogezegde onderhoudsbeurten zijn compleet overbodig.

U wenst ook een unieke behandeling omdat uw voertuig het waard is? Boek uw persoonlijk adviesgesprek. We helpen u graag met een kwalitatieve behandeling, enkel het allerbeste voor uw investering.