Ontgeuren

Ontgeuren

Er hangt een slechte geur in uw interieur?

Laat u niet misleiden door bepaalde behandelingen die niks anders doen dan slechte geuren enkel en alleen camoufleren. Dit komt doordat het voertuig met producten wordt gereinigd waar parfums in verwerkt zijn. Die geven enkel ‘tijdelijk’ de indruk alsof de geur verwijderd is.

Als u ergens uw wagen binnenbrengt voor een zogezegde dieptereinging en bij het ophalen van het voertuig merkt u op dat er een aangename frisse geur aanwezig is dan is dat geen bewijs dat het voertuig goed gereinigd is, integendeel. Het zijn de parfums die verwerkt zijn in deze reinigingsproducten die u tijdelijk laten geloven dat uw voertuig goed gereinigd is.

U kent de reclames wel… “Elimineert geurtjes“ Vergeet het maar, de waarheid is niet elimineert maar “camoufleert”, dit is wat wij misleidende marketing noemen, in klaar tekst: bedrog. 

MONZZA werkt met unieke producten die speciaal ontwikkeld zijn zonder enige sporen van parfums. Zo kunnen we dan ook zelf vaststellen in hoever een reiniging geslaagd is of nog beter kan… Niemand kan u op vandaag een interieurreiniging aanbieden met compleet neutrale producten  waar 0% parfums in verwerkt zijn.

U wenst ook een unieke behandeling omdat uw voertuig het waard is? Boek uw persoonlijk adviesgesprek. We helpen u graag met een kwalitatieve behandeling, enkel het allerbeste voor uw investering.