Heeft u al gehoord van MONZZA?

Waarschijnlijk niet… MONZZA is een klein bedrijf en dat zal voorlopig ook niet veranderen, we hebben geen plannen om te groeien met verkoop van producten, workshops geven,... Integendeel, wij richten ons op een zeer selectief publiek met zeer exclusieve wensen.

Belgium's finest car detailing, Monzza.

Wij openen voor u als autoliefhebber en/of investeerder een compleet nieuwe level wat betreft Car Detailing. Jarenlang voerden wij R&D uit op het hoogste niveau met als doel nooit eerder geziene behandelingen te presenteren waardoor we de concurrentie ver achter ons laten.

Bij ons geen misleidende marketingstunts en beloftes maar eerlijke resultaten gebaseerd op een kwart eeuw ervaring. Een mooi bewijs hiervan zijn onze buitenlandse klanten die hun voertuigen speciaal overbrengen uit o.a. Monaco, Zwitserland, Italië, Duitsland, …

Gemiddeld behandelen wij 2 voertuigen per maand, daarom zijn de plaatsen bij MONZZA zeer beperkt wat betreft de exclusieve behandelingen. Daarnaast biedt MONZZA uiteraard ook minder exclusieve & prijs toegankelijkere behandelingen aan, maar nog altijd op een niveau die steeds prijs/kwaliteit niet vergelijkbaar zijn op de markt! Kortom, voor elk wat wils in alle prijsklassen.

Alle behandelingen zijn steeds op maat omdat elk voertuig een andere aanpak nodig heeft en omdat de wensen van elke klant erg variëren, enkel op deze manier kunnen we een correcte offerte voor u maken.

Laat u verrassen door MONZZA niet enkel door de unieke resultaten maar ook door ons professioneel advies:

  • Hoe kunnen we uw voertuig in waarde laten stijgen? Veel oldtimers met een MONZZA behandeling zijn verkocht aan recordprijzen door het toepassen van onze unieke behandelingen.
  • Welke behandeling kiest u het best als u uw voertuig vlug wenst te verkopen en er liefst nog een mooie prijs voor wilt krijgen.
  • U koopt een nieuwe wagen en wenst deze op een unieke manier te beschermen?
  • Of u bent van plan een wagen te kopen maar wilt graag weten of de wagen ongevalvrij is (verborgen gebreken) indien nodig detecteren wij voor u elke vierkante centimeter.

Daniel Wanninger
MONZZA

MAATWERK

Elk voertuig heeft specifieke aandacht nodig en elke klant heeft andere verwachtingen. Daarom werken wij bij MONZZA niet met vaste prijzen maar werken wij graag een voorstel uit op maat.
Ook voor oldtimers kijken we bij ons ter plaatse de situatie na om u een correct prijsvoorstel te maken.

Interesse in onze diensten?

Laat uw gegevens na, wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.

Uw persoonlijke gegevens*

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Telefoon Of contacteer ons op 0475 22 11 12