MONZZA geeft Car Detailing een nieuwe betekenis door de unieke werkwijze, toegepaste technieken en producten die absoluut niet vergelijkbaar zijn op de markt.

Belgium's finest car detailing, Monzza.

Beste autoliefhebber,

Een voertuig is meestal de tweede duurste investering na de aankoop van een huis. Bij MONZZA zorgen we ervoor dat uw investering zo veel mogelijk zijn waarde blijft behouden door deze uiterst professioneel te behandelen, wij garanderen u absolute topkwaliteit.

Alle werkzaamheden die bij ons worden uitgevoerd zijn toegepast op het allerhoogste niveau en met een zeer uitgebreide kennis van zaken. Hierdoor zijn we bij MONZZA in staat buitengewone resultaten neer te zetten die niet te vergelijken zijn op de markt. Uw voertuig is bij ons in beste handen. Kom vrijblijvend bij ons langs, wij geven u graag professioneel advies.

Laat u verrassen door MONZZA, niet enkel door de unieke resultaten maar ook door ons professioneel advies:

  • Hoe kunnen we uw voertuig in waarde laten stijgen? Veel oldtimers met een MONZZA behandeling zijn verkocht aan recordprijzen door het toepassen van onze unieke behandelingen.
  • Welke behandeling kiest u het best als u uw voertuig vlug wenst te verkopen en er liefst nog een mooie prijs voor wilt krijgen.
  • U koopt een nieuwe wagen en wenst deze op een unieke manier te beschermen?
  • Of u bent van plan een wagen te kopen maar wilt graag weten of de wagen ongevalvrij is (verborgen gebreken) indien nodig detecteren wij voor u elke vierkante centimeter.

Daniel Wanninger
MONZZA

MAATWERK

Elk voertuig heeft specifieke aandacht nodig en elke klant heeft andere verwachtingen. Daarom werken wij bij MONZZA niet met vaste prijzen maar werken wij graag een voorstel uit op maat. U komt langs met uw voertuig of bij exclusievere voertuigen komen we bij u langs voor een voertuig analyse.

Interesse?

Laat uw gegevens na en wij contacteren u.

 

Telefoon Of contacteer ons op 0475 22 11 12